tirsdag den 26. april 2016

Asparges med avocado, hindbær og parmesancreme

Øv, hvor er det noget ærgerligt vejr i dag! På sådan en dag er der ikke så meget andet for end at forskanse sig inden døre og lege at det stadig er forår ved fx at spise en ret som denne: grønne asparges med hindbær, avocado og parmesancreme. En delikat, men simpel lille anretning som kan gøre det ud for frokost eller forret. Velbekomme! :-)


Asparges med avocado, hindbær og parmesancreme (frokost til 2, forret til 4):

  • 1 stort bundt grønne asparges
  • en mellem stor, moden avocado
  • citronsaft
  • 1 bakke hindbær (125 g)
  • 30 g fint revet parmesan el. lign.
  • 1 dl skyr
  • salt og peber
Bræk de træede ender af aspargesene og kog dem et par minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra og dryp med citronsaft. Skær avocadoen i skiver og dryp med citronsaft og drys med lidt salt. Rør parmesanen med skyr og 1 tsk citronsaft. Smag cremen til med salt og peber. Anret asparges, avocado og hindbær med ostecremen på serveringstallerkener.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar