onsdag den 10. februar 2016

Rødbede-blomkålsdeller med gedeost

Nogle gange kan sådan nogle vegetardeller godt være lidt af et rod, fordi de kan være svære at få til at hænge sammen og falder fra hinanden, når man steger dem. Det slipper du imidlertid for med denne opskrift på rødbede-blomkålsdeller, som bages i ovnen. Og nå ja, så smager de virkelig skønt - især med en skive gedeost på! Velbekomme :-)



Rødbede-blomkålsdeller med gedeost (12 store):
  • 450 g blomkål (et halvt stort)
  • 450 g rødbede (skrællet vægt)
  • 5 små æg
  • 4 spsk cremefraiche, skyr el.lign.
  • 2 spsk fiberhusk (malede loppefrøskaller) - hvis du bruger hele loppefrøskaller skal du nok bruge 3-4 spsk 
  • 2 tsk salt
  • 12 skiver gederulle 
Skær blomkålen i grove stykker, hak det helt fint i blenderen, og kom det i en stor røreskål. Gentag processen med rødbederne. Rør den finthakkede blomkål og rødbede med æg, cremefraiche og salt. Bland husk i og rør grundigt. Sæt 12 store klatter på en bageplade med bagepapir med en ske og form til flade bøffer. Bag dem ca. 40 minutter ved 200 grader. 
Læg en skive gederulle på hver bøf og server med en grøn salat.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar