tirsdag den 26. januar 2016

Tunsalat deluxe (stor portion)

Tunsalat er altid en sikker vinder på frokostbordet eller til en let aftensmad. Her har jeg pimpet den lidt ekstra med hytteost og peberfrugt - og skal det se flot ud ved serveringen, kan du anrette tunsalaten i nogle sprøde blade romainesalat. Velbekomme! :-)



Tunsalat deluxe (giver godt 1 liter):
  • 3 forårsløg
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 2 dåser tun (i vand)
  • 200 g hytteost (jeg synes Karolines 4% er den bedste!)
  • 200 g cremefraiche (jeg brugte 18%)
  • saften af en halv lille citron
  • 1 spsk dijonsennep
  • salt og peber
  • evt. miniromaine til servering
Skær forårsløgene i tynde ringe og peberfrugten i små tern. Rør hytteost, cremefraiche, citronsaft og sennep sammen til en creme og smag til med salt og peber. Vend cremen med tun, forårsløg og peberfrugt og opbevar tunsalaten på køl ind til servering.

Serveringsforslag: Skal det være lidt ekstra festligt, kan du anrette tunsalaten i romainesalatblade som små både. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar