tirsdag den 23. juni 2015

Spinatmuffins med ost - version 2.0

De her spinatmuffins har godt nok været på bloggen før, men de var så gode, at de fortjente en repost - denne gang med lidt ekstra protein i form af hytteost. Kan spises både til aften og tages kolde med på madpakken eller serveres til en brunch! ;-) Velbekomme.



Spinatmuffins med ost - version 2.0 (6 store stk.):
  • 4 små æg
  • 400 g helbladet, frossen spinat
  • 100 g hytteost
  • 100 g revet ost (pizzaost)
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1 tsk salt
Tø spinaten på en tallerken i mikroovnen og pres overskydende væde fra. Pisk æggene sammen og rør hytteost og revet ost i. Bland spinat og salt i og rør til sidst husk i. Fordel spinatmassen i 6 store silikone-muffinforme og bag ca. 25-30 minutter ved 200 grader. Det kan være en god ide at lægge noget bagepapir under formene, for de har med at boble lidt over, de her muffins. Lad dem køle let af, inden de vendes ud af formene.

Jeg serverede dem med nogle bagte rodfrugter og en yoghurtdressing, men du kan også servere dem med fx en tomatsalat eller en råkostsalat.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar