torsdag den 4. juni 2015

Lammekoteletter med hvidløgs-bønner, gedeostecreme og syltede rødløg

Jeg elsker lammekød, så da jeg faldt over disse lammekoteletter, der var på dato i Netto, røg de straks i kurven. De blev gnedet godt med hvidløg, stegt i smør og så serveret med hvidløgsstegte bønner, en creme af gedefriskost og fine lyserøde syltede rødløg. Velbekomme!



Lammekoteletter med hvidløgs-bønner, gedeostcreme og syltede rødløg (2 personer):
  • 2 lammekoteletter (ca. 300 g)
  • 4-5 fed hvidløg
  • 700 g frosne grønne bønner
  • 50 g gedefriskost
  • 75 g skyr eller græsk yoghurt
  • 1 spsk friskklippet purløg
  • 1 tsk citronsaft
  • salt
  • syltede rødløg
Riv hvidløgsfedene fint og gnid halvdelen med lammekoteletterne. Kom resten i en stor (wok)gryde med de grønne bønner og et godt drys salt og steg til de begynder at tage farve - ca. 10-15 minutter. 
Rør imens en creme af gedeost, skyr, citronsaft og purløg.
Lige inden servering steges lammekoteletterne i smør 3-4 minutter på hver side. Giv dem et drys salt og server straks med bønner, gedeostecreme og syltede rødløg.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar