fredag den 15. maj 2015

Små gulerods-squash-pandekager med hytteost

Disse melfri og proteinrige pandekager blev virkeligt vellykkede både i smag og konsistens! De har en dejlig fylde, som mætter godt og så ser de jo også vældig fine ud, gør de ikke? :-)
Jeg tænker også at de ville være perfekte at have med på madpakken dagen efter. Velbekomme!


Gulerods-squash-pandekager med hytteost (ca. 13-14 stk.):
  • 1 squash
  • 350 g gulerødder (klargjort vægt)
  • 1 rødløg
  • 3 æg
  • 2 dl kærnemælk
  • 200 g hytteost
  • 2 tsk salt
  • 1 spsk Fiberhusk
  • 3 spsk kokosfibre
Riv squash og gulerødder og hak løget fint. Rør alle tre dele med æg, kærnemælk, hytteost og salt. Tilsæt herefter fiberhusk og kokosfibre og rør godt. Lad dejen trække 5 minutters tid og sæt den så i klatter på en bageplade med bagepapir og bag dem ca. 20-25 minutter ved 200 grader. Min ovn var lidt for lille til at have hele portionen på én gang, så jeg stegte de sidste på panden i lidt smør - det kan man altså også, men de skal have lidt længere tid end almindelige pandekager og kan virke lidt svære at vende til start. I ovnen passer de sig selv. ;-)

Server med en frisk salat!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar