søndag den 31. maj 2015

Salat med barbeque-marineret svinekød, avocado og hindbær

Det er allerede ved at være længe siden, at jeg postede opskriften på den lækreste barbeque-marinade. Hvad, jeg ikke fik delt med jer, var, at den blev brugt til at marinere nogle skinkestrimler til denne sommerlige salat med hindbær og avocado. Velbekomme ;-)



Salat med barbeque-marineret svinekød, avocado og hindbær (2 prs.):
  • 350-400 g skinkestrimler (eller skinkesnitzler)
  • en halv portion barbeque-marinade
  • 1 bakke (125 g hindbær)
  • 1 bakke (100 g) rucola
  • 1 mellemstor moden avocado
  • lidt citronsaft og salt
  • 4-5 stilke bladselleri
Vend kødet i marinaden og lad det trække 1-2 timer. Kom det på panden med lidt olivenolie og steg til kødet er gennemstegt og marinaden begynder at karamellisere en smule. 
Skyld imens rucolaen og hindbærrene. Skær avocado og bladselleri i skiver og dryp med lidt citronsaft og drys med salt. Anret salaten på to store tallerkener med rucolaen nederst og de andre ting pænt ovenpå.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar