onsdag den 13. maj 2015

Fennikel-gulerodssuppe med timian

Her kommer en nem og lækker suppe med en dejlig dyborange farve og masser af dybde i smagen. De søde gulerødder får et pift af lakrids fra fennikel og lidt krydderi af timian. Det er sådan set dét! ;-) Velbekomme.



Fennikel-gulerodssuppe med timian:
  • 650 g gulerødder (klargjort vægt)
  • 1 stor fennikelknold
  • 3 fed hvidløg, grofthakket
  • 2 tsk timian
  • 8 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 spsk risvineddike eller hvidvinseddike
  • salt
Skræl gulerødderne og skær bunden af fennikelen og skær begge dele i grove stykker. Kog dem møre i vand og bouillon sammen med hvidløg, ca. 15 minutter og blend til en glat suppe med en stavblender. Rør eddike og timian i og smag til med salt. 
Server med et dryp yoghurt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar