torsdag den 7. maj 2015

Den bedste barbequesauce/-marinade!

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og jeg har på de luneste dage allerede duftet tændte grill, når jeg er cyklet igennem byen. Dét, og så den syrlige æbleagtige duft, når bøgen springer ud, er for mig de største sommerbebudere om lange lyse aftener - ah! :-)
Her kommer opskriften på en nem og simpel barbequesauce/-marinade, som både kan bruges til at pensle grillkød og grøntsager med eller som tilbehør til kartofler eller en stegt pølse. Velbekomme!


Den bedste barbequesauce/-marinade:
  • 0,5 dl olivenolie
  • 1 dl ketchup
  • 2 spsk soya
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 2 tsk spidskommen
  • 2 tsk paprika
  • 2 fed hvidløg, pressede
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og smag om du evt. vil have den saltere, syrligere eller sødere og juster med hhv. soya, eddike og honning. Det kan også være du er til spicy mad, og i så fald kan du selvfølgelig også tilsætte lidt chili efter smag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar