mandag den 1. september 2014

Lowcarb sandwich med kylling og bacon

Der er visse klassikere, som man aldrig kan gå helt galt i byen med. Denne lowcarb kylling-baconsandwich mit alles var ingen undtagelse. Kombination med en cremet karrydressing og lidt syrligsødt i form af æble skiver går simpelthen bare rent hjem! Velbekomme ;)



Lowcarb sandwich med kylling og bacon (2 prs.):

Grøntsagsbrød:
  • 300 g spidskål
  • 200 g gulerødder
  • 1 broccolistok
  • 2 store æg
  • 3 spsk yoghurt
  • 3 spsk pofiber eller husk
  • 1 tsk salt
  • 0,5 spsk karry
  • 1 tsk rosmarin
Skær spidskål, gulerødder og broccoli i lidt mindre stykker og kør dem (evt. af flere omgange) i blenderen til de er helt finthakkede (risstruktur). Rør med de øvrige ingredienser og bred massen jævnt ud på en bageplade beklædt med bagepapir med en ske. Sørg for at trykke det godt sammen og bag ved 175 grader i ca. 30 minutter.
Lad grøntsagsbrødet køle let af og skær så ud i firkanter i ønsket størrelse. Der bliver nok lidt til overs fra denne ret.

Fyld:
  • 250 g kyllingefilet i mindre stykker
  • (røget) paprika
  • 1 pakke baconskiver (8 skiver)
  • 1-2 tomater
  • 1 syrligsødt æble
  • 1-2 snackpebre
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • 3/4 dl yoghurt
  • 1 spsk karry
  • 1 tsk honning
  • 0,5 spsk citronsaft
  • salt
  • 1 bakke blandede salater eller rucola
Skyl salaten og skær tomat og æble i tynde skiver. Skær snackpeber i brede strimler og steg på panden i en smule olivenolie. Steg baconstrimlerne og herefter kyllingen. Krydr med paprika og salt.
Rør cremefraichen med karry, honning, yoghurt og citronsaft og smag til med salt.

Saml sandwichbrødene med salat, stegte pebre, æble- og tomatskiver, stegt kylling og bacon og top med den lækre karrydressing!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar