fredag den 22. august 2014

Små bagte gulerodspandekager med ost (lowcarb version)

Her kommer en lowcarb version af en opskrift, som har vakt stor begejstring, hver gang den er kommet på bordet. Disse lækre små gulerodspandekager kan serveres til brunch, som snack/forret eller som tilbehør - eller snup dem med på madpakken! Velbekomme :)



Små gulerodspandekager med ost (12 stk.):
  • 500 g gulerødder
  • 4 æg
  • 50 g revet cheddar
  • 3 spsk yoghurt
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rosmarin
  • 2 spsk pofiber (husk eller kokosfibre kan sikkert også bruges)
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i letsaltet vand og hæld vandet fra. Purér dem og rør ost, yoghurt, salt og rosmarin i. Rør æggene og og derefter pofiber. Sæt dejen i ca. 12 klatter på en bageplade med bagepapir og bag pandekagerne ca. 25 minutter ved 200 grader. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar