fredag den 1. august 2014

Rucolasalat med melon og emmenthaler

Jeg elsker ost - også i salater. Tidligere har det mest været blåskimmelost, gedeost eller feta, jeg har gjort i, men denne gang blev altså til en simpel salat med emmenthaler, som har en dejlig mild smag, der går godt i spænd med den lidt pebrede rucola. Velbekomme!




Rucolasalat med melon og emmenthaler:
  • 1 bakke rucola
  • en halv honningmelon
  • 50 g emmenthaler
  • 1 spsk græskarkerner
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 0,5 spsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 1/4 tsk salt
Skær melonen i store tern og osten i små. Pisk olie, eddike, sennep, honning og salt sammen til en dressing og vend den med melon og rucola. Top med ostetern og græskarkerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar