torsdag den 14. august 2014

Blomkålssalat med blåbær, citrus og karse

Denne salat med rå blomkål er utroligt smuk med grønne, gule og blå farver i spil mellem hinanden. Den kan serveres som tilbehør til næsten alt - men husk at nyde synet af den først! ;) Velbekomme.



Blomkålssalat med blåbær, citrus og karse:
  • et halvt blomkålshoved
  • saft og skal af en halv øko-citron
  • 2 spsk olivenolie
  • 1/4 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 125 g blåbær (en lille bakke)
  • en håndfuld friskklippet karse
Del blomkålet i mindre buketter og skær dem i helt tynde skiver. Fordel dem i et salat fad. Rør olie, citronsaft og salt sammen og dryp det over blomkålen. Riv citronskallen fint og drys den over. Top med blåbær og karse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar