tirsdag den 24. juni 2014

Spinatroulade med feta-tomatcreme

Min begejstring for spinatrouladen (se indlægget her) var så stor, at jeg sidenhen ofte har leget med tanken om variationer med andre slags fyld. Forleden blev det således til denne lækre sommersag med en creme af feta og tomat. Velbekomme! :)


Spinatroulade med feta-tomatcreme (2 personer):

  • 1 spinatbund
  • 200 g feta (jeg brugte Cheasy salatost 8 %, som modsat mange af Cheasys andre oste, faktisk er ganske udmærket!)
  • 1 tomat 
  • 1 spsk ketchup eller en halv spsk tomatpuré
Tilbered spinatbunden og del den afkølede bund i to. Skær feta og tomat i mindre stykker og kom dem i blenderen med ketchup eller tomatpuré. Blend til en glat creme og smør den ud over de to spinatbunde, idet du lader et par cm rundt langs kanten være bare. Rul sammen og pak i tætsluttende film. Læg rullerne på køl et par timer eller natten over. Pak dem ud og skær dem i skiver med skarp kniv. Server med friske tomater.
 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar