lørdag den 21. juni 2014

Køleskabsgrød med jordbær og vanille

Køleskabsgrøden er den klassiske havregrøds friske fætter og de dovnes morgengave! Ingredienserne røres blot sammen i din morgenmadsskål, inden du går i seng, og næste morgen er grøden klar til at blive toppet med frugt, nødder, eller hvad du nu foretrækker. Ingen ekstra opvask - bare ekstra lækkert! ;)


Køleskabsgrød med jordbær og vanille (1 person):
  • 1 dl havregryn (jeg bruger grovvalsede, fordi jeg synes de giver en lidt bedre struktur i grøden)
  • 1 dl kærnemælk
  • 3/4 dl mælk
  • 3/4 tsk vanillesukker
  • 1 håndfuld jordbær (eller andre friske bær)
  • 3 tsk græskarkerner
Rør gryn, mælk og kærnemælk sammen i en skål, inden du går i seng og lad det stå tildækket på køl natten over. Næste morgen røres vanillesukker og jordbær i passende bidder i, og der toppes med lidt ekstra bær og græskarkerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar