søndag den 4. maj 2014

Smuk blomkålssalat med blodappelsin, blue cheese og pistacienødder

En dejlig salat med vinterens sidste rester af blodappelsiner, der går utroligt flot i spænd med den blå ostecreme og de grønne pistacienødder. Velbekomme :)


Smuk blomkålsslat med blodappelsin, blue cheese og pistacienødder (1 person):

  • ca. 1/4 blomkål
  • 1 blodappelsin
  • 1 håndfuld pistacienødder
  • en humpel blåskimmelost (efter hvor vild du er med smagen)
  • 1 dl skyr eller andet syrnet mælkeprodukt
Skær blomkålen i små buketter og blodappelsinen i hele skiver. Anret dem pænt på en tallerken og dryp overskydende saft fra appelsinen over. Rør ost og skyr sammen til en creme og klat den over salaten. Top med grofthakkede pistacienødder. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar