onsdag den 14. maj 2014

Kylling og forårsgrøntsager i paprika-flødesauce

"Øv, så gik den ikke længere!" tænker de fleste af os nok om det kedelige regnvejr, som sidste uge mødte os med. Sådan en kedelig, grå dag får man lyst til lidt at lune sig på, så det blev til denne lækre gryderet med kylling, radiser, svampe og squash i en dejlige flødesauce med røget paprika. Velbekomme! :)



Kylling og forårsgrøntsager i paprika-flødesauce (2 personer):
  • 1 løg
  • 1 stykke kyllingebryst (200 g)
  • 1 bakke portobellosvampe
  • 1 bundt radiser
  • en halv squash
  • ca. 50 g spegepølse eller bacon i tern (kan evt. udelades)
  • 1 dl piskefløde
  • 1 tsk røget paprika, eller 2 tsk alm.
  • salt 
Hak løget og svits det i olivenolie og et godt drys salt. Skær kyllingen i mundrette tern og svits den med. Skær radiserne i kvarte og squash og svampe i halve skiver. Svits dem med i gryden sammen med spegepølsen og tilsæt fløde og paprika, når tingene er ved at være møre. Lad det koge igennem og smag til med salt.
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar