mandag den 26. maj 2014

Karamelliseret drue-squash-chutney til fx fisk eller burger

Jeg har tidligere blogget om genistregen ovnristede druer; en halv-karamelliseret, endnu sødere version af den friske drue. Her er den koncentrede smag udnyttet til en simpel chutney, som kan spises til fisk eller som alternativ til syltede agurker i en burger. Velbekomme :)



Karamelliseret drue-squash-chutney:
  • 1 klase stenfri druer
  • en halv squash
  • ca. 1 spsk citronsaft
  • et lille nip salt
Skær squashen i halve skiver eller tern og rist dem på en bageplade med bagepapir sammen med druerne (uden stilk!) ca. 20 minutter ved 200 grader. Rør, lidt hårdhændet, de bagte druer og squashstykker sammen i en skål til en grov chutney og smag til med citronsaft og salt. 

Jeg spiste chutneyen med et stykke pandestegt sej og en portion baba ganoush.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar