fredag den 2. maj 2014

Forårssalat med ristede radiser og parmesancreme

Det er lige til at blive glad i låget af det dejlige forårsvejr, som giver en lyst til sommermad og lette salater. Sådan en er også denne smukke salat med syrlige ristede radiser og en salt parmesancreme. Velbekomme! 


Forårssalat med ristede radiser og parmesancreme (måltid til 1 person):

  • 1 bundt radiser
  • citronsaft
  • lidt revet øko citronskal
  • 1 stængel bladselleri
  • ca. 3/4 dl fintrevet parmesan/pecorina/gran spicco el.lign.
  • 1 dl yoghurt/skyr el.lign
  • 1 æble
  • salt og peber
Fjern stilk og rod fra radiserne og skær dem i halve eller kvarte efter størrelse. Rist dem i ovnen eller på panden med lidt olivenolie og citronsaft til de er møre (ca. 20 minutter for ovnbrugere). Dryp dem med mere citornsaft.
Skær bladsellerien i tynde skiver og æblet i tynde. Anret på en tallerken med radiserne og rør yoghurt og ost til en creme, der klattes over salaten. Top med revet citronskal og lidt friskkværnet peber.

1 kommentar:

  1. Mmmm, det skal prøves :-)

    Kh Cathrine Koefoed, yogalærer og yogablogger på www.cathrineyoga.dk

    SvarSlet