fredag den 11. april 2014

Påskesnaps for damer

Jeg og nogle studieveninder holder en lille hyggelig påskefrokost sammen, men da jeg går ud fra, at ingen af os egentlig bryder sig den traditionelle snaps, har jeg brygget på en lidt mere damevenlig version som er krydret med vanille, citrus og ingefær. Planlægger at servere den til en skøn citrontærte for at holde det gule påsketema! ;) 



Påskesnaps (1 flaske):
  • ca. 60 cl vodka
  • skal og saft af en halv økocitron
  • skal og saft af en økoappelsin
  • 2 tomme vanillestænger
  • ca. 1,5 cm frisk ingefær i tynde skiver
  • 1 god spsk flydende honning
Kom alle ingredienser i flasken og tør kanten af. Sæt flasken på køl og vend den på hovedet et par gange og ryst let hver dag. Lad den trække sådan 10-12 dages tid og filtrér så 'fyldet' fra gennem nogle kaffefiltre (du må evt. skifte et par gange, da de stopper til, har jeg erfaret). Serveres kold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar