søndag den 23. marts 2014

Nemme tortillachips

Min roomie og jeg holdt en lille fest hvor vi serverede en hjemmelavet sangria (som jeg desværre hverken har billeder eller eksakte mål på) og så disse lækre tortillachips. Perfekt til en spansk temaaften med tapas! :) Velbekomme.




Nemme tortillachips:
  • 1 pakke (små) tortillawraps
  • et par tsk olivenolie
  • salt
  • (røget) paprika
  • Til servering: yoghurt/sky/cremefraiche rørt med lidt af dit yndlnigskrydderi, honning, citronsaft og salt
Skær pandekagerne (du kan skære hele stable på én gang) i 8-10 'pizza-slices'. Læg dem nogenlund i ét lag på to bageplader med bagepapir (eller bag dem af to omgange, hvis du som jeg ikke har været bedste ovn) og pensl dem let med olivenolien. Drys med en smule salt og paprika og bag dem ca. 10 minutter ved 180 grader. Rod lidt i dem halvvejs. Tag en ud og lad den køle let af for at se om de er sprøde nok - giv dem ellers en smule længere, men hold øje med at de ikke brænder på! Lad chipsene køle af på en rist og server med en yoghurtdip.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar