torsdag den 13. marts 2014

Lækre lowcarb pølsehorn

Jeg eksperimenterer lystigt i lowcarb-køkkenet for tiden efter at jeg har anskaffet mig ingredienser som loppefrøskaller og kokosfibre og desuden er begyndt at kværne mel af kerner og nødder i min elektriske kaffekværn og minihakker. Den anden aften blev det bl.a. til disse små svampede pølsehorn lavet på mandel- og sesammel. Lige til at snuppe med på madpakken dagen efter! Velbekomme :)



Lækre lowcarb pølsehorn (opskriftsinspiration hentet her) (ca. 7 stk.):
  • 1 dl yoghurt
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk bagepulver
  • 35 g kværnede sesamfrø
  • 30 g kværnede mandler
  • 3 spsk HUSK loppefrøskaller
  • 7 små pølsehornspølser
Pisk yoghurt og æg sammen med salt, honning og bagepulver og pisk herefter de øvrige ingredienser i. Pisk 3-4 minutter. Lad dejen stå og trække 10 minutter og fordel den i ca. 7 lige store aflange klatter på en bageplade med bagepapir. Læg pølserne oven i klatterne og saml dejen (som er en havregrødsklistret masse) op omkring dem. Bag pølsehornene 20-25 minutter ved 200 grader og server dem lune med en frisk salat.

TIP: Du kan evt. lave din egen lowcarb ketchup af tomatpuré tilsmagt med lidt sødemiddel, eddike og salt. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar