onsdag den 27. november 2013

Kikærtesalat med sweet potato og feta

Her kommer en den slags lækre mættende salater, som også gør sig glimrende på madpakken dagen efter. Og ja, sweet potatoes på bloggen endnu engang, men nu slipper I snart for dem for jeg har kun 3 uger tilbage her i Paris - uha hvor tiden går stærkt! Velbekomme :)



Kikærtesalat med sweet potato og feta (2 personer):
  • ½ liter kogte kikærter
  • 1 stor sweet potato (ca. 500 g)
  • 1 squash
  • 1 løg
  • 1,5 spsk olivenolie
  • salt
  • ca. 100 g feta
Skær sweet potatoen i tern af ca. 2 x 2 cm, løget i tynde både og squashen i halve skiver. Kom det hele i en bradepande med bagepapir, vend olien i og drys med salt. Bag ca. 20 minutter ved 200 grader og vend de bagte grøntsager sammen med kikærterne i et salatfad. Top med smuldret feta og server straks. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar