tirsdag den 8. oktober 2013

Simpel blomkålsotto med fennikel (paleo)

Jeg er faktisk ikke så vild med risotto - det er simpelthen for tungt og tæt for mig, men lavet på blomkåls'ris' er det en helt anden sag! Her har jeg lavet en simpel og hurtig variant med fennikel og gulerødder og en god sjat fløde. Mættende og varmende på en efterårsaften. :)



Blomkålsotto med fennikel (paleo) (2-3 personer):
  • 1 medium fennikel
  • 3 gulerødder
  • 1 stort blomkål
  • 1½ dl fløde (jeg brugte 30%, men du kan også prøve med en lettere udgave)
  • 1½ spsk riseddike (eller 3 spsk hvidvinseddike)
  • 2 håndfulde revet ost (ikke alt for skarp i smagen)
  • salt
Riv blomkålen groft eller puls det til rislignende struktur i blenderen. Skær fennikelen i så tynde skiver som muligt og gulerødderne i halve skiver. Svits dem i olie 5 minutters tid og tilsæt fløde. Vend blomkåls-risene i og vend rundt i blandingen 3 minutters tid ved god varme til de ikke længere er rå, men stadig har bid. Vend eddike og ost i og smag til med salt. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar