lørdag den 21. september 2013

Nudelsuppe med spinat, gris og sweet potatoes

En skål suppe at varme sig på er aldrig af vejen, og denne var helt sikkert også en vinder. Spinat og sweet potatoes i skøn forening med hvidløg, nudler og en smule svinefars, toppet af med risnudler - slet ikke dårligt! Velbekomme :)


Nudelsuppe med spinat, gris og sweet potatoes (2-3 personer):
  • 1 løg
  • 3-4 fed hvidløg
  • 250 g svinefars
  • 2 sweet potatoes (ca. 350 g)
  • ca. 7 dl vand
  • 200 g spinat (frost/frisk/hakket/helbladet)
  • salt
  • 150 g (ris)nudler
Hak løg og hvidløg og svits dem i olivenolie. Tilsæt farsen og brun den. Skræl imens sweet potates og skær dem i tern. Rist dem med kødet et par minutter og tilsæt vand. Lad det simre 5 minutters tid og tilsæt spinat. Lad det simre til sweet potatoesene er møre. Kog imens nudlerne i et separat gryde efter anvisningerne på pakken. Smag suppen til med salt og server med de kogte nudler. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar