fredag den 12. juli 2013

Små paleo ricotta-pandekager

Aktiviteten her på bloggen har været lidt svingende på det seneste, hvilket skyldes forskellige ferieudflugter - men nu er jeg tilbage på pinden! I hvert fald for en stund. :)
Her til aften lavede jeg disse hurtige og lækre paleo pandekager, som blev spist med et simpelt tilbehør af avocado, nektarin og pesto. Velbekomme!




Små paleo ricotta-pandekager (ca. 9 stk.):

  • 2 små æg
  • 2 store spsk ricotta
  • 1 spsk mælk
  • 1 spsk hørfrøpulver
  • 1/8 tsk salt
  • et drys peber
  • et par smørklatter
  • 1 avocado
  • 1 nektarin eller fersken
  • citronsaft
  • 1-2 tsk pesto
Rør æg, ricotta, mælk, hørfrøpulver, salt og peber sammen til en pandekagedej i en lille skål eller lignende. Sæt ca. 1 spsk dej 4 steder på panden (steg i smør) og steg 1 minuts tid på hver side ved jævn varme.
Skær imens nektarin og avocado i stykker. Dryp avocadoen med citronsaft og drys med lidt salt. Server de varme pandekager med det grønne tilbehør og lidt pesto.

TIP: Du kan også prøve at røre pestoen i pandekagedejen. Reducer da mændgen af salt en smule.



1 kommentar: