mandag den 1. juli 2013

Instant birchermüsli med jordbær

Birchermüsli er ca. det samme som den 'køleskabs-grød', der har floreret en del rundtom på diverse madblogs; dvs. en kold 'grød' af havregryn rørt med lidt yoghurt og bær, evt. lidt mælk. Hvis det skal være helt rigtigt, lader man det trække natten over på køl, men jeg snød og lavede en instant version med jordbær! ;) 



Instant birchermüsli med jordbær (1 person):

  • 1½ dl yoghurt
  • 1 dl havregryn
  • ca. 8 små jordbær
  • 1 lille håndfuld mandler
  • ca. 1 tsk honning
Rør yoghurt og gryn sammen og lad det stå, mens du hakker mandlerne groft og skærer jordbærrene i tern. Rør jordbær og mandler i yoghurt-grynblandingen. Der må godt moses en smule. Smag til med honning og pynt evt. med lidt ekstra bær og mandler.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar