onsdag den 8. maj 2013

Æggemuffins med squash og tomat

Disse nemme æggemuffins er i virkeligheden små ovnbagte omeletter, som du kan variere fyldet i efter smag og behag. Server dem til brunch, på madpakken eller til aften med en frisk salat! Velbekomme :)



Æggemuffins med squash og tomat (10-12 små):
  • ½ løg
  • ½ stor squash
  • 8 cherrytomater
  • 5 små æg
  • 1 dl mælk
  • ½ tsk karry + paprika
  • salt og peber
Hak løget fint og svits det i olivenolie på panden. Skær squashen i tern af 1,5 x 1,5 cm og svits det med 3 minutters tid med et drys salt.
Skær tomaterne i kvarte og pisk æg, mælk og krydderier sammen i en skål med ½ tsk salt og et drys peber.
Fordel squashfyldet i 10-12 huller i en muffinpande (gerne i silikone og ellers beklædt med papirsforme). Fordel ligeledes tomaterne og kom 1,5-2 spsk æggemasse i hver form, eller til de er fyldt. Bag dine æggemuffins ca. 22-25 minutter ved 200 grader.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar