torsdag den 9. maj 2013

Brombærsorbet med hvid chokolade/pistacie-crunch

Jeg havde fornemt venindebesøg langvejsfra fredag, og så skulle der naturligvis en lille dessert til. ;)
Det blev til en nem instant brombærsorbet toppet med lækker hvid chokolade og pistacienødder - Uhm! Ser de ikke flotte ud, ingredienserne?




Brombærsorbet med hvid chokolade/pistacie-crunch (2 personer)
  • 200 g frosne brombær
  • 1 moden banan
  • ca. 1 dl æblejuice
  • ca. 3/4 spsk honning/sødemiddel efter smag
  • ½ Toms Guldbar Hvid chokolade med crunch
  • 1½ spsk usaltede pistacienødder
Hak chokolade og pistacienødder i små stykker og bland dem sammen. Blend brombær, banan og juice til en glat konsistens. Kom sorbeten i to fine skåle og top med nødde-chokoladecrunch.
Server straks!








2 kommentarer:

  1. Øj, hvor lækkert og nemt - den bliver helt sikkert et hit i de kommende sommermåneder! Fik solbær sorbet i søndags, det er bare det bedste.

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Lyder også dejligt! :) Og ja, sorbet er er sommerhit!

      Slet