søndag den 17. marts 2013

Spinatgratin med ost

Denne spinatgratin er dejligt mættende og fuld af smag - og så er den lige så fortræffelig kold dagen efter! Velbekomme :)



Spinatgratin med ost (2-3 personer):
  • 1 pose (600 g) helbladet, frossen spinat
  • 2 store fed hvidløg
  • 1 stor snackpeber
  • 1½ tsk salt
  • peber
  • ½ tsk muskat
  • 1 dl revet parmesan eller pecorino, løspakket
  • 3 æg
  • 1 3/4 dl mælk
  • 1 dl grahamsmel el.lign.
  • ½ dl havregryn
  • ca. 50 g gorgonzola eller god feta
Tø spinaten op i en gryde og damp overskydende væde væk. Klip lidt i den med en køkkensaks, så den ikke er alt for grov. Hak imens hvidløg fint og skær snackpeberen i korte strimler. Pisk æg, mælk, mel og gryn sammen i en stor skål og tilsæt krydderier og parmesan/pecorino. Vend snackpeber i den dampede spinat og vend dette i æggemassen. Kom det hele i et ildfast fad, evt. beklædt med bagepapir og fordel gorgonzola/feta i store klumper på toppen. Bag spinatgratinen ved 200 grader i 30 minutter og server med godt brød eller ris og en frisk salat. 





1 kommentar:

  1. Ser lækkert. Det skal jeg vist prøve at lave i aften :-)

    SvarSlet