tirsdag den 5. februar 2013

Ruccolasalat med svampe og sennepsvinagrette

Her kommer en lidt anderledes salat, som passer godt til fx en tærte eller grillmad. Bon appetit! :)



Ruccolasalat med svampe og sennepsvinagrette (3-4 personer):

  • 1 bakke ruccola
  • 2 portobellosvampe
  • 2 syrligsøde æbler
  • 1 håndfuld mandler
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk æblecidereddike eller citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
Skær svampene i skiver og rist dem i lidt olivenolie og salt på panden. Læg dem til afkøling på en tallerken. Skyl panden og tørrist mandlerne til de tager lidt farve.
Imens skæres æblerne i tynde både og blandes med ruccola i et fad. Pisk de resterende ingredienser sammen til en dressing og dryp den over. Fordel til sidst svampe og mandler på salaten.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar