torsdag den 21. februar 2013

Kikærtesalat med chorizo og tahin

Her kommer en fyldig og mættende lækker salat som udgør et måltid i sig selv og desuden egner sig godt til madpakken. Velbekomme :)




Kikærtesalat med chorizo og tahin (2 personer):
  • 3½ dl kogte kikærter
  • ca. 75 g chorizo (gerne i hel pølseform)
  • 1½ spsk tahin
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk vand
  • 2 tsk citronsaft
  • salt
  • 1 avocado
  • 1 æble
  • 1/4 stor galia/netmelon
Pisk tahin, olie, vand, citronsaft sammen til en dressing og smag til med salt. Vend kikærterne heri og lad dem stå mens du forbereder resten af salaten.
Skær chorizoen i tynde skiver og melon, avocado og æble i tern. Vend forsigtigt kikærterne sammen med den grønne ingredienser i et lille fad og top med chorizo.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar