Kikærtesalat med chorizo og tahin (2 personer):
- 3½ dl kogte kikærter
- ca. 75 g chorizo (gerne i hel pølseform)
- 1½ spsk tahin
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk vand
- 2 tsk citronsaft
- salt
- 1 avocado
- 1 æble
- 1/4 stor galia/netmelon
Pisk tahin, olie, vand, citronsaft sammen til en dressing og smag til med salt. Vend kikærterne heri og lad dem stå mens du forbereder resten af salaten.
Skær chorizoen i tynde skiver og melon, avocado og æble i tern. Vend forsigtigt kikærterne sammen med den grønne ingredienser i et lille fad og top med chorizo.
Skær chorizoen i tynde skiver og melon, avocado og æble i tern. Vend forsigtigt kikærterne sammen med den grønne ingredienser i et lille fad og top med chorizo.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar