Bagt pastinaksalat med dadler (2-3 personer):
- 2 store pastinakker
- 1 spsk olivenolie
- salt
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk citronsaft
- 5-6 dadler (friske eller tørrede)
- Evt. 1 dl græsk yoghurt + 1 spsk tahin
Tænd ovnen på 200 grader. Skær pastinakkerne i stave og vend dem med olivenolie og salt i et ildfast fad. Skær enderne af hvidløgsfedene (behold skrællen på!) og læg dem ved. Bag i 20 minutter og skær dadlerne i strimler.
Mos/hak de bagte hvidløgs fed og pisk sammen med citronsaft. Hæld blandingen over pastinakkerne og vend dadlerne i. Bag yderligere 5-10 minutter til pastinakkerne er møre.
Mos/hak de bagte hvidløgs fed og pisk sammen med citronsaft. Hæld blandingen over pastinakkerne og vend dadlerne i. Bag yderligere 5-10 minutter til pastinakkerne er møre.
Server evt. med en klat tahin-yoghurt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar