fredag den 15. februar 2013

Appetizer med melon, parmaskinke og nøddedrys

Den parmaskinke-omviklede melonbåd er nok en af de mest velkendte tapas herhjemme. Her kommer klassikeren med et lille twist af appelsin og nødder. Server som appetizer eller som tilbehør til fx en tærte. Velbekomme! :)



Appetizer med melon, parmaskinke og nøddedrys (3 personer):

  • 1 pakke parmaskinke (80 g)
  • ca. ½-3/4 galiamelon eller netmelon afhængig af størrelsen
  • 1 håndfuld mandler
  • saften af ½ appelsin
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk dijonsennep
  • salt og peber
Del melonen i 10 både og skær skrællen af. Omvikl hver båd med en halv (på den lange led) skive parmaskinke og arranger dem i et fad. Rist mandlerne på en varm, tør pande og hak dem groft.
Pisk appelsinsaft, olie, sennep og salt og peber sammen til en dressing og dryp den over melonstykkerne. Top med hakkede mandler. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar