fredag den 19. oktober 2012

Spinatsalat med butternut squash

Denne salat er utroligt simpel med sine bare to ingredienser, men den er super flot og velsmagende!



Spinatsalat med butternut squash (4 prs.):
  • ca. 500 g butternut squash (uden skræl), dvs. omtrendt 'halsen' på squashen
  • 3 tsk olivenolie
  • salt
  • rosmarin
  • ½ pose (125 g) friske spinatblade
Skræl butternut squashen. Det gøres efter min mening lettest ved at dele squash-halsen i to, stille dem på højkant og skære skrællen af med en kniv:


Tænd ovnen på 200 grader og beklæd en bradepande med bagepapir. Skær squashen i tern af ca. 2x2 cm og vend dem med olie, salt og rosmarin i bradepanden. Bag ca. 20-25 minutter, eller til squashen er mør. Lad ternene køle af og vend dem sammen med spinatblade i en salatskål.



Spis fx salaten med bulgur eller speltkerner eller som tilbehør til et stykke fisk! Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar