søndag den 19. august 2012

Rød hummus

Hummus er fantastisk i sig selv, men man kan også lave mange spændende varianter, hvis man trænger til lidt afveksling. Jeg har tidligere postet et indlæg om rødbedehummus.
Her kommer en herlig sommerversion med bagt peberfrugt!



Ingredienser:
  • ca. 2 dl af din yndlingshummus (et godt trick er at lave en stor portion, når du nu er i gang og fryse den ned i mindre portioner. Så kan du tage dem op efter behov og evt. forvandle dem til en andre varianter som denne)
  • 2 røde snackpebre
  • Citron saft
  • Salt
Skær snackpebrene over på langs og fjern kerner og stilk. Læg dem på en bageplade eller i et lille fad og bag ca. 20 minutter ved 210 grader, eller til de er møre. (Du kan evt. bage dem samtidig med noget lækkert brød, når du nu har gang i ovnen!)
Kom de bagte pebre i et blenderglas og purér.


Tilsæt hummus og blend igen.


Smag til med citronsaft og lidt salt og nyd som dip til grøntsagsstave, som pålæg eller som tilbehør i en lækker (vegetar)burger! :)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar