tirsdag den 24. juli 2012

(Rå) Squash-tagliatelle med hytteost og bønnedeller

Jeg har tidligere blogget om gulerodspasta, altså en alternativ 'rå' pasta, der laves i en håndevending ved at strimle gulerødder  med en kartoffelskræller. Det princip egner squash sig også vældig godt, ja faktisk endnu bedre, til. Her kommer en variant med hytteost - enjoy!



Squash-tagliatelle til 1 person:
  • 1 lille squash
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft
  • et drys salt
  • 3 spsk hytteost
Skær squashen i lange strimler med en kartoffelskræller og kom dem i en skål. Vend med de øvrige ingredienser og lad det trække 5 minutter inden servering. 

Jeg spiste min squash-tagliatelle med et par bønne-spinatdeller (se opskriften her) og en tomatdip lavet af tomatpuré smagt til med lidt honning, spidskommen, garam masala, kardemomme og ingefær. Velbekomme!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar