torsdag den 21. juni 2012

Jordbær med kokoscreme



Butikkerne bugner af jordbær alle vegne lige nu - en begivenhed jeg personligt glæder mig til hvert år! :)
Her kommer opskriften på et vegansk alternativ til flødeskum: kokoscreme.
Jeg fandt (nok engang) inspiration her.



Resultatet ser sådan ud:



Til 2 personer:
  • 1 lille dåse kokosmælk (165 ml) (sættes på køl inden brug)
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 tsk citronhonning (eller en knivspids citronskal og en tsk honning)
  • 1 bakke friske jordbær
Åbn dåsen med kokosmælk og hæld den vandede del fra. Det kan du gemme og fx bruge i denne ret.
Kom den faste del i en skål og pisk det cremet med resten af ingredienserne.
Arranger på to portionstallerkener med jordbærrene og server.

PS. Cremen kan godt laves på forhånd og gemmes på køl. Den stivner da en smule, men røres nemt op.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar