De består i al sin simpelhed af mel, vand, salt og bagepulver.
Til 5 medium wraps brugte jeg ca.:
Til 5 medium wraps brugte jeg ca.:
- 3 dl mel
- ½ tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 1 dl vand
Først blandes de tørre ingredienser i en dejskål. Hæld derefter vandet i under omrøring og ælt dejen grundigt med hænderne. Den skal være helt glat og smidig, hård men stadig fugtig (ikke klistret!).
Så tager du en klat dej på størrelse med en lille fersken og ruller den ud på køkkenbordet med en kagerulle. Det er lettest, hvis du ikke stryger mel på bordet, som man ellers ville. Dejen hænger ikke fast. Rul den så meget ud, du kan, vend den om og rul videre. Gentag proceduren til dejen er papirstynd:
Så tager du en klat dej på størrelse med en lille fersken og ruller den ud på køkkenbordet med en kagerulle. Det er lettest, hvis du ikke stryger mel på bordet, som man ellers ville. Dejen hænger ikke fast. Rul den så meget ud, du kan, vend den om og rul videre. Gentag proceduren til dejen er papirstynd:
Bag så tortillaen på en varm, tør stegepande. Pas på panden ikke bliver alt for varm. Vend den efter 1 minuts tid og bag 1 minut mere. Gentag med resten af dejen.
Nyd dem med dit yndlingsfyld, eller lad dig inspirere af nedenstående, hvis du trænger til fornyelse! :)
Vi fik dem med fintsnittet rødkål, søde gulerødder i julienne, æbleskiver, avocado vendt i olie-sennep-citrondressing:
... Samt et nyt eksperiment - en cremet græskarkerne-spread:
(Find opskriften her!)
(Find opskriften her!)
Og så var der serveret - HAPS! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar